Schelderegatta 2021 in zicht

Die Covid toch. Nu de maatregelen versoepelen kunnen we er met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid van uitgaan dat deze unieke wedstrijd zal plaatshebben op zaterdag 26 juni. Zonder blozen: meteen de opener van het Open Noordzee Kampioenschap (ONZK) dat tot nu toe alle events heeft moeten uitstellen.

Schrijf in – je kunt er alleen maar bij winnen

Het knappe onlineplatform Magage2Sail is jouw persoonlijke informatie en registratiebasis. Uiteraard om in te schrijven, de Notice of Race te downloaden, maar ook om te zien tegen wie je gaat varen, wat de resultaten zijn, en veel meer.
Zoals instant registreren voor een CR meetbrief die je nodig hebt om de race te varen.

De Schelde voor alle zeilers

De Schelderegatta is een zeilwedstrijd voor Cruiser Rating (CR) gemeten jachten. Het meetsysteem bewaakt de meest faire competitiekansen in verhouding tot het prestatiepotentieel van boot en uitrusting. Deze uitermate laagdrempelige formule levert een gebruiksvriendelijke Tijd Correctie Factor (TCF = rating) in een niet professionele zeilomgeving.
Dus maximaal zeilplezier zonder overwicht van tijds-, materiële en financiële investeringen.
Ook dit jaar is het mogelijk om bij de deelnameaanvraag een voorlopige CR- ‘rating proposal’ (VRP) te verkrijgen.

Schelderegatta 2018 indring start CR 1 from ClubRacer on Vimeo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *